Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Изкуството на щастието се крие в способността да намирате щастието в простите неща.
Хенри Уорд Бийчър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни ценности

Истината освобождава

* „И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни.“

* „Аз съм Пътят и Истината, и Животът.“ /Иоан 8:32;14:6/

Свободата е най-жадуваната и най-неразбраната. Най-трудно постижима. Свободата е освобождението от робството: политическо, социално, нравствено и духовно. Всеки един от нас се ражда в една или друга степен зависим от семейството, обществото, природните закони, болестта и стареенето. И как да се освободим? Възможно ли е това? Иисус отговаря: „Ще познаете истината и истината ще ви направи свободни.“ Но що е истина?
В словата на Христа: „Аз съм пътят и истината и животът“ е ключът за разбиране и осмисляне на познанието – един дълбок и продължителен духовен процес. Иисус е истината. Той самият е истина. И Истината-Христос дава живот на здраве и радост. На свобода и красота. Всичко е в Христа. Св. ап. Павел възкликва: „Всичко мога в Христа“.

Да пребъдем в Христа значи да вървим по Пътя-Христос. Да живеем по Неговия закон на любовта и чистотата. Чисти мисли, чисти чувства, чисти постъпки, чиста храна. И във всичко е любовта, която се раздава. Обгръща всяко живо същество та дори и враговете ни. Прощава всичко. Забравя лошото и вижда само доброто. Молитва и пост. И онази тиха и дълбока вяра в Господа. Една увереност, че Той е любов и Неговата воля е да бъдем здрави и силни. Щастливи и ведри.

Св. ап. Павел ни увещава: „Радвайте се, непрестанно се радвайте!“ Радвай се и благодари за всеки миг от живота. За всяко добро. Всеки ден ще се ободряваш. Всеки ден ще растеш в Христа. Всеки ден ще крачиш в Пътя-Христос. И ще се изпълваш с живот прекрасен и смислен. Благословен от Бога.

Всеки ден ще пада по някоя верига. На болест. Беда. Мъка. Отчаяние. И в едно Утро ще се събудиш здрав и щастлив. И ще благодариш на Бога за свободата си. Ще познаеш истината. И великата надежда за един вечен бъдещ живот в Христа.

Тимотей МИХАЙЛОВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни ценности“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.