Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Природна медицина

Природна медицина » „Дар“ препоръчва

Лек от ухото

* На какво се дължи красотата на Нефертити

* Египетски папируси и тибетски манускрипт разкриват тайната на ушната сяра

Най-ранните сведения за приложенията на отделянията от ушите /ушната кал/ намираме в древноегипетския папирус “Бара” и тибетския манускрипт “Пътят на перлата”. Там са описани правилата и начина на въздействие.

Според древните източници причините за образуването на ушната кал са три: собственото съзнание, подсъзнанието и свръхсъзнанието. Главната роля за създаването на ушната сяра или на човешкото мумиьо, както още я наричат, има, разбира се, свръхсъзнанието. Отделянията от ушите лекуват преди всичко болестите на мозъка, очите, носа, белия дроб. Тези отделяния са своебразна матрица, в която е закодирано цялостното състояние на организма през последния месец – неговите емоции, преживявания, стресове, отклонения и работата на кръвта, стомаха, жлезите, разсъдъка.

Свръхсъзнанието се стреми да ги изведе от организма

зад пределите на трите невидими тела. Върху матрицата на ушната сяра на квантово, полево равнище са описани всички заболявания или неразположения на организма и, въведена в определено състояние / хомеопатично/ отново в организма, се среща с вълните на същинските заболявания. По този начин подобното се лекува с подобно или “клин клин избива”.

По същия начин проявява своите лечебни свойства и урината. Не случайно разумът на всеки човек отделя толкова ушна сяра, колкото е необходима за лечението на организма през дадения етап.

Попадайки в стомаха веднага след хранене, тя стимулира образуването на аминокиселини, които на свой ред стимулират образуването на антитела, многократно стимулират имунните защитни сили и по своето въздействие далеч превъзхожда гамоглобулина, имунноглобулина и интерферона, взети заедно.

Ушната сяра увеличава потенцията, лекува панкреаса, болестите на стомаха, слезката, пикочния мехур, заболяванията на половите органи при мъжете, много кожни заболявания, различни язви, гъбички.

НАЧИН НА УПОТРЕБА. Взимат се 2 чаши преварена вода по 200 мл с температура от 42 до 49 градуса – не повече! От ушната кал на лявото ухо се взима с пръст на лявата ръка ушна сяра /колкото има/ и се размесва с дървена пръчица в едната чаша с преварена вода. След това с пръст на лявата ръка се взима ушна сяра от дясното ухо и се размесва с дървена пръчица с водата от втората чаша /следете за температурата на водата/.
Приготвената по този начин смес от двете чаши се разделят на 4 части и се приема 4 пъти през деня след ядене. Въздействието на лекарството се усилва, ако в него се добавят от 8 до 12 капки ракия или пшенична водка.

Основното ПРАВИЛО за употреба е: да се използва докато ушната сяра се отделя от ушите. Ако е в недостатъчно количество, лечението да се удължи до 5 дни, след което се прави почивка от 10 дни. Отначало се употребява разтвора от лявото ухо, а след това – от дясното. Желателно е ушната сяра да се взима с кутрето на лявата ръка.

За жените тази смес е отличен елексир.

Кожата на лицето става бархетна и румена. Знаменитата Нефертити, известна със своята неземна красота, е употребявала точно такова средство. То подобрява работата на задстомашната жлеза и я излекува. Колкото по-добре функционира тази жлеза, толкова повече фигурата става по-стройна.

За лечение на гъбични заболявания и въобще дълбочинни болести на кожата се взима чаша гореща вода и в нея се разбърква ушната сяра /оптималната концентрация е 4 г на 1 л вода/. След това в топлата сярна вода се поставят да киснат краката, ръцете или други болни места. После болните места се изсушават самостоятелно, а не се избърсват с кърпа. Когато изсъхнат, поразените места се смазват с остатъците от ушната сяра.
Пъпките се обработват със сяра, но ако крайчеца им не е изстискан. Въобще да не се слага върху открита рана. Втриванията в тези случаи траят 14 дни поред, след което се прави 5 дни почивка и тъй нататък до пълно оздравяване.

Валерий ЕРОФЕЕВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „„Дар“ препоръчва“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Отдаваме зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

ПЕТРОВИТЕ ПОСТИ
започват на 15 юни и продължават до 28 юни За постите

август 2021 септември 2021 Октомври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.