Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Йога

Йога » Агни Йога

Гнетящата самотност

Хората особено се боят от чувството за самотност. Това дори не е страх, а особено гнетящо усещане. Това е напълно естествено за човек, който нищо не знае за Тънкия Свят, за непрекъснатостта на живота. Но понякога това чувство се появява и при хора, запознати с основите на Битието. Кои са причините?

Може да се предположи, че за това влияят неприятните същности или предчувствията могат да предизвикат подтиснато състояние. Но освен тези несъмнени причини, може да има и космическо въздействие. Химизмът на тежките токове може да обгърне човека и да създаде като че ли изолирано състояние, при което човек усеща самотност. Но за всичко е дадена панацея.

Човек може да разсее всякакво въздействие, като се обърне мислено към другарите си. Човек има другари не само на Земята, той може да призове от Тънкия Свят много свои верни сътрудници.

Освен това той може да се обърне към Висшите сили и такова обръщение няма да остане напразно. Това обръщение може да извика отговор в най-неочаквана форма, но гнетящият химизъм ще бъде разсеян.

Предстоят още много научни открития, но познаването на основите на Битието все пак ще бъде крайъгълно условие. Така, вие сте забелязали, че предаването на мисли на разстояние в научната област слабо се развива. Науката не й достигат надземни възприятия и признаването на основите на Битието.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Агни Йога “

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.