Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Природна медицина

Природна медицина » Природна медицина

Лечебните свойства на пирамидите

* Те предпазват от вредоносните геомагнитни излъчвания

* Под пирамидата болката изчезва и раните бързо заздравяват

Пирамидата - това геометрично тяло, е занимавало стотици учени в продължение на много години. Тайнствените сили, които тя притежава, постепенно стават достояние на човечеството, въпреки че засега не всичките й свойства са известни на хората.
У нас най-популярни са египетските пирамиди и главно тази на Хофу /Хеопс/. Малко хора знаят, че най-много пирамиди има в Мексико и че те са доста по-различни от египетските. Пирамиди има в Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Европа притежават много и различни възможности за

благотворно и оздравително въздействие върху хора, животни, растения, върху водата, която пием и храната, с която се храним.

Всякакви храни и напитки, поставени под пирамида, подобряват вкуса и качествата си и се пречистват.

Например водата, поставена за известно време под умален модел на Хеопсовата пирамида, става много приятна за пиене. Вътре в пирамидата, тя променя своята структура и свойствата си. Такава вода може да се използва като козметично средство – заменя кремовете за лице.

  • Поставени под пирамидата, хранителните продукти се запазват много по-дълго време, а семената дават много по-добра реколта.
  • Пирамидата влияе благотворно върху хората и растенията в помещенията. Четири пирамиди, поставени в ъглите на помещение и ориентирани по посоките на света, неутрализират или предпазват от вредните геомагнитни излъчвания в цялото помещение.

Доказана лечебна сила имат пирамиди, различни по форма, размери, цвят и материали. Като допълнение към останалите природолечебни средства, те съдействат за регулиране на кръвното налягане, облекчават главоболие, мигрена.

Подобряват дейността на кръвоносната, нервната, психическата и всички останали системи и органи на човека.

Поставена на болното място, пирамидата намалява болката или я премахва съвсем. Под пирамидата по-бързо заздравяват рани.

От съществено значение е фактът, че лечението с пирамида не може да навреди. Тя не допуска вредни вълни в пространството си и генерираната от нея енергия достига до лекуващия се само когато той има нужда от нея. Ето защо може да се престоява под пирамида.

Пирамидите за различни цели се изработват от картон, алуминиево фолио или от дърво. Най-добрите са дървените пирамиди без никакви метални части.Пирамидата действа и когато е изработена само като скелет, без стени. Достатъчно е да се свържат ръбовете на основата й с четирите обиколни ръба, които се събират под общ връх. Пресечената пирамида също действа като островърхата.

Сега все повече пирамидата се използва в архитектурата – може да бъде беседка с пирамидален покрив или дори цялата сграда с формата на островърха или пресечена пирамида. Под такъв покрив се живее спокойно без опасност от вредоносните геомагнитни излъчвания. Свойствата на пирамидите продължават да занимават учените и до ден днешен. Дори възникна нова наука – пирадмидология, която се преподава в някои университети. Но най-интересното във връзка с тях сигурно предстои да бъде тепърва открито. И остава да гадаем откъде древните са знаели за уникалните свойства на пирамидите преди хилядолетия.

Кузман ЧУПАРОВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Природна медицина“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.