Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни учения

Не плачи!

“Като я видя Господ, смили се над нея и рече й: не плачи.”

Едничкият син на майката вдовица е мъртъв. Погребално шествие. Майката плаче неутешима. Душата й е разпъната на кръста на страданието и самотата. Животът й е станал безсмислен.

“И след като я видя, Иисус се смили над нея и рече й: не плачи.” Иска да я утеши, да я насърчи може би. Невъзможна е всяка утеха, когато синът й, едничката й любов и надежда в живота, лежи мъртъв в ковчега. Какво струват думите? Нищо.
Иисус обаче се отличава от човеците, той е Бог. Той не говори само, но и действа. Допира се до носилото и казва:”момко, тебе думам, стани!”

Мъртвецът, като се подигна, седна и почна да говори пред удивените и уплашени придружители. И Иисус го предаде на майка му.
Винаги под един кръст, горяща клада, трагична случка има една майка, която плаче. Като Господнята Майка, като Мария-Магдалена, която със сълзите си уми нозете на Иисуса.

Толкова много сълзи!

И винаги Иисус застава до майката и казва: - не плачи!

- Как да не плача, Господи, той е мъртъв и няма вече да го видя...

- Аз ти казвам: недей плачи, защото не е мъртъв! Той е жив и е на небето, където съм приготвил жилище за двама ви. Той живее и в сърцето ти не само като спомен светъл, но и като жива реалност. Той и сега е в обятията ти, но ти не го чувстваш. Иде ден, жено, и вече е дошъл, когато ти ще го люлееш в прегръдките си. Ще го намериш още по-прекрасен и жив. Затова ти казвам: не плачи!

Искаме да утешим всички плачещи майки, загубили рожби, в Името на Христа - не плачете! Вашите рожби са живи в Христа сега и вовеки веков!

Тимотей МИХАЙЛОВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни учения“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.