Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни ценности

Силата на свещените места

* Те са дарители на любов и хармония

От най-дълбока древност хората са чувствали, че има определени места в природата, които са благословени, по-особени от другите, по-въздействащи. Тези места са се тачили и наричани свещени от хората, независимо от религията или вярата, която са изповядали.

Древни мъдреци и духовни учители, съвременни философи, учени и писатели са се опитвали да вникнат в същността на тези свещени места и да определят тяхната сила.
Според една древна мъдрост на лакотите майката Земя има специални места – свещени места, с които тя пречиства човешкото тяло, ум и дух.

Свещените места са органите на Земята, с които тя общува с нас. Подобно на майчините гърди свещените места ни хранят, давайки ни съзнание, чрез което ние реализираме мъдрост, истинност, здраве и вдъхновение.

Свещените места не са само места на сила, те са и места където намираме любов от нашата втора майка, Земята.

Много хора описват своите специални преживявания при свещените места като най-дълбока любов, когато някога са чувствали. И изглежда любов е най-точната дума, с която може да се опише това, което става на свещените места, когато всичките неща стават хармонични. На тези места силата на любовта ни прави такива, каквито наистина трябва да бъдем.

Иван АНДРЕЕВ

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни ценности“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.