Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Притчи

Замръзнали

/съвременна притча/

Четирима души, които тръгнали да участват в една религиозна конференция, трябвало да прекарат нощта на един остров. Нощта била твърде студена. Всеки от тях имал кибрит и малък вързоп с дърва в своя багаж, на всеки мислел, че той е единственият, който има кибрит и дърва.

Единият от тях си помислил: “Съдейки по медалиона на шията на този човек, може да се предположи, че той е от някаква друга религия. Ако запаля огън, той ще получи полза от топлината. Защо да използвам своите драгоценни дърва, за да се топли той?”
Вторият човек си помислил: “Този човек е от страна, която винаги е воювала срещу нас. Аз и на сън не мога да си помисля, да използвам дървата си, за да му направя нещо приятно.”

Третият човек погледнал на един от тях и помислил: “Аз познавам този тип. Той е от секта, която винаги е създавала проблеми на моята религия. Аз не смятам да паля дървата си нахалос заради него!”

Четвъртият човек си помислил: “Този човек има различен цвят на кожата и аз ненавиждам това! Аз в никакъв случай не смятам да използвам своите дърва заради него!”

В крайна сметка никой от тях не поискал да запали огън със своите дърва, за да сгрее и останалите. В резултат към сутринта всички те измръзнали до смърт.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Притчи“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.