Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Природна медицина

Природна медицина » Уринотерапия

Можем да активираме своето самопознание

/Писмо до една практикуваща/

Скъпа Пикси,

Писа ми, че практикуваш уринотерапия и че тя ти помага да осъществиш една по-дълбока /по-близка/ връзка със себе си и Вселената, да събудиш съвестта си. Питаш ни какво повече можем да ти кажем? Можем да ти кажем, че тези, които активират урината си и я наситят със светлина, наистина ще получат големи облаги на всички нива от този процес. Това е процес, който геометрично те свързва с кръга, с нулевата точка, с единството, целостта.

Правейки човешкото тяло участник в кръгово течащата енергия, с чиято помощ става трансформацията към по-светло и в същото време и по-леко тяло. Меркаба може да бъде активирана по същия този начин. И с прилагането на тази практика в действителност ние можем да постигнем самопознанието. Този процес може да бъде разглеждан както на енергийно, така и на биологично ниво. За да можем да разберем какво се случва на енергийно ниво, нужно е да проследим как уринотерапията влияе на фината енергия на човешкото тяло и да проследим какви химични реакции и промени се извършват във физиологичното тяло на човек под въздействието на слънцето.

На биологично ниво също е важно да се обърне внимание на хранителния режим или на това, какво по-точно ние консумираме, а ползата от правилното хранене ще се изрази на енергийно равнище или урината ще бъде наситена с достатъчно светлина. Или с други думи казано, човешката урина съдържа енергийния отпечатък на цялото тяло.

С рециклирането на своите течности /тоест с изхвърлянето и с вкарването им обратно в организма/ се отприщва мощен процес на лечение, балансиране и правилно протичане на енергиите в тялото. Този затворен цикъл на уринотерапията води до двойно увеличаване на честотата на всичко, което е в човешкото тяло и това е чудесно за тези, които са изпълнени с любов.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Уринотерапия“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.