Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Източна медицина

Източна медицина » Източни диагностики

Енергийна медицина

Неоспорим факт е, че редица симптоми от страна на организма се дължат на нарушена енергетика, която с времето, ако не се вземат мерки, може да прерасне в истинска болест.

Бих казала, че всеки дискомфорт, който не дава отклонения в лабораторните и физикални изследвания, представлява енергиен дисбаланс. В тези случаи, пациентът по изследвания е здрав, но реално  има оплаквания, за които търси медицинска помощ.

Такива гранични състояния между здравето и болестта отдавна са известни на мъдрата източна медицина. Лечебните методи и средства, които тя използва, са насочени към хармонизиране на енергията в енертийните канали и енергийните центрове/чакри/ в човешкото тяло.

В тази посока, в кабинет Дар прилагаме комплексно природолечение. Освен ирисовата диагностика, с която установявам уязвимите места и заболелите органи, с помощта на диагностика по чакрите, по пулса на радиалната артерия и алармените точки на меридианите, аз констатирам енергийния дисбаланс в организма и назначавам на пациента индивидуален природолечебен план и процедури.

В подкрепа на казаното по-горе, ще приведа няколко примера на често срещани гранични състояния, при които препоръчвам да се потърси първо помощ от Природата.

Например периодичното покачване на кръвното налягане не означава още хипертонична болест, усещането за световъртеж в повечето случаи е временен енергиен дисбаланс, както и чувството на задух в условия на стрес и много други.

Моят съвет накрая е да не се бърза с медикаментозното лечение, защото целта на истински хуманната медицина не е създаването на лекарствено зависими пациети, а връщането им към равновесното състояние на организма – цялостното здраве.

Д-р Весела КОЕВСКА

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Източни диагностики“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Октомври 2021 ноевмври 2021 Декември 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.