Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Заболявания

Заболявания » Ракови заболявания » Световните авторитети за рака

Пааво Айрола за рака – лечение

Комбинираната биологична атака против рака, цялостният подход включва следните доказали ефективността си поддържащи средства.

 • Изкуствено предизвикана треска. „Дайте ми шанс да създам треска и аз ще излекувам всяка болест“, казал някога знаменитият древен лекар Парменид. Много съвременни гиганти на природната медицина в Европа, като носителят на Нобелова награда д-р А. Лвов, известният немски онкоспециалист проф. Вернер Забел и директорът на най-проспериращата ракова клиника в света – клиниката Рингберг, д-р Йозеф Иселс, използват изкуствено предизвиканата треска в битката си против рака. Всъщност треската е конструктивен и оздравителен синдром, създаден от организма в собствените му опити да се бори с инфекциозните и другите болестни състояния за възстановяване на здравето.
 • Противоракова диета. За предотвратяване на рака или подпомагане на собствената оздравителна активност на тялото, когато той вече се е развил, д-р Иселс препоръчва следната противоракова диета:
 1. Тя трябва да се състои само от органично отгледани храни, свободни от канцерогенни химикали.
 2. Повечето храни – 80-90 на сто, трябва да се консумират в тяхното естествено, сурово състояние.
 3. Да се предпочитат суровите зеленчуци, плодове, ядки и покълнали семена и зърна. Най-добрите противоракови зърнени храни са: просо, елда, кафяв ориз и ечемик.
 4. Препоръчва се диетата да бъде обогатена с храни, получени при млечно-кисела ферментация /кисело зеле, саламурени зеленчуци и др./.
 5. Необходимо е умерено количество лесно смилаеми протеини главно от растителен произход: зелени листни зеленчуци, картофи, покълнали семена и зърна.
 6. Не употребявайте месо, птици, яйца и риба.
 7. Не използвайте мляко и млечни продукти, освен кисело мляко, кварк /сурово прясно сирене/ и сурово козе мляко.
 8. Избягвайте наситените, богати на холестерин животински мазнини, предпочитайте студено пресованите растителни мазнини.
 9. Елиминирайте от диетата си всички обработени и ненатурални храни като бяло брашно, бяла захар и изделията от тях.
 10. Изключете развалените и гранясали храни. Противораковата диета трябва да включва само пресни храни.
 • Очистително гладуване със сокове. Един от важните компоненти на пълната комплексна противоракова програма е детоксикацията на организма. Най-добре това се постига с кратки, повтарящи се гладувания със сурови зеленчуци и плодови сокове: червено цвекло, моркови, зелен сок /от листата на зелени зеленчуци/, грозде, лимон и всички тъмнооцветени /само прясно приготвени/ сокове.
 • Системно недояждане. Системното преяждане и хроничното затлъстяване са едни от главните причини за всички болести, включително за рака. Те имат разрушителен и парализиращ ефект върху черния дроб, панкреаса и бъбреците – органи, извършващи важни защитни функции срещу развитието на рак.
 • Противоракови продукти.
 1. Витамин А – големи дози, до 150 000 единици.
 2. Бирена мая – 3-4 суп. лъж. на ден суха или жива мая.
 3. Витамин F – намира се в студено пресованите растителни масла, в суровото слънчогледово семе.
 4. Витамин В 15.
 5. Витамин В 17 – намира се най-много в лещата, дивите ябълки, сливите, червените боровинки, прасковите, кайсиите, черешите и ябълките, покълналите семена.
 6. Витамин С – големи дози от 5 000 мг. Той е най-силният антитоксин, познат в наши дни.
 7. Витамин Е – до 1 000 единици на ден.
 8. Витамин В-комплекс – предпазва черния дроб от цироза.

От казаното дотук става ясно, че основните причини за рака са познати и са били известни отдавна. Те могат да бъдат открити в разрушената околна среда и в пагубния за здравето ни начин на живот. Това са канцерогенните субстанции във въздуха, почвата, водата и храната; пушенето; претоварването на организма с протеини и неспособността му да ги усвои пълноценно; хранителната недостатъчност и другите физически и емоционални стресове, които отслабват или напълно разрушават устойчивостта на тялото към заболяванията.

Очевидно е, че битката с рака може да бъде спечелена единствено

чрез всеобхватни превантивни програми, целещи елиминирането на всички канцерогенни фактори от околната среда, подобряването на хранителните навици и увеличаването на защитната способност на организма срещу болестите.

Когато ракът вече е открит, единствената успешна програма за лечение е цялостната съгласувана атака по всички фронтове, целяща подпомагане усилията на организма за самовъзстановяване и възвръщане на здравето.

Подпомагащите средства и мерки на тази програма включват: изкуствено предизвикана треска, свободна от канцерогени диета, вътрешна очистителна програма за активизиране на самозащитния механизъм на тялото, специални противоракови витамини.

Нека на забравяме тази концепция за цялостност в нашия подход към рака. Само цялостен изчерпателен предпазен и терапевтичен противораков подход, комбинирано съгласувана атака по всички фронтове, могат да осигурят нужната подкрепа за собствена защитна и лечебна активност на организма и да доведат до пълна победа над рака.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Световните авторитети за рака“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център Дар предлагаме билкови формули,синергични билкови продукти с запазената марка " Формула 1",които имат мощно имуностимулиращо действие; Действат бързо и ефикасно,с с изразено противовъзпалително,антивирусно,антибактериално,противогъбично и антипаразитно действие. Предлагаме и уникална тинктура за Дихателната система,действаща ефикасно при суха и влажна кашлица,бронхити,бронхопневмонии,а също така възстановяват белите дробове след изкарано заболяване. За повече информация: https://vedona.super.website/hranitelni-dobavki 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система.Лечение на дископатия,радикулити,и ишиас,плексит и др. Наместване на изкълчени стави,сублуксации и лечение на навехвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- " Танцът на Спиралата". Методиката е с научно доказана теоретична и практическа концепция и е помогнала на хиляди души в здравен и социален план. 
Лични консултации и семинари на Сал Ракели в България
от 15 октомври 2021 г. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Септември 2021 октомври 2021 Ноевмври 2021
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2021 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.