Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Психизъм

Кой е този "някой" в нас

Сега за не малка част от съвременниците ни все повече става ясно, че за околните е опасен не само човек, болен от инфекциозно заболявание, но и гневливият, озлобеният, завистливият, раздразненият, носителят на съответни негативни мисли, страхове. Всичко това влияе върху околните, довежда до изтичане на тяхната енергия.

Психични заболявания

Истерията като неудовлетвореност

Лекарите от древна Гърция са познавали добре неврозите и в частност истерията. По-точно - симптомите на тази болест, докато за причините са могли само да гадаят. През IV в. пр. Христа един от най-великите мислители на древността, Платон, обяснявал възникването на истерията с полова неудовлетвореност.

Психични заболявания

Профилактика на депресията

Не се връщайте в миналото, живейте в настоящето, когато се връщаме в минало, страдаме, оплакваме се, правим всеки ден от живота ни ад. Когато си дойдох от Америка и споделих, че американците никога не се оплакват и не разрешават друг да им се оплаква. Това спомага за поддържане на виталност и здраве.

Психо-енергийна защита

Как да се освободим от негативната мисъл

Как да се освободим от негативната мисъл

Често се случва човек да го споходи някаква неприятна мисъл, лошо настроение, страх, тревога. Каквото и да правим – все едно и също ни се върти в главата, няма отърване. Дълбоко вдишайте и при вдишване свийте тази мисъл на малка бучка.

Обсебване

Още за обсебването

Хората, занимаващи се със спиритизъм, отварят себе си за всякакъв род обсебване и кой може да каже, кога ще настъпи онази степен на обсебването, при която жертвата вече не ще бъде в състояние да се освободи от своя поробител. Именно от тези послушни оръдия се възползват тъмните сили, за да

Още статии

Всички статии

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Юли 2023 август 2023 Септември 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.