Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За духа и за душата

За духа и за душата » Духовни учения

Нашата Земна майка

Тогава много болни и недъгави дойдоха при Иисус и го запитаха:

- Ако Ти знаеш всичко, кажи ни защо страдаме от тези мъки? Защо не сме здрави като другите хора? Учителю, изцели ни, за да можем и ние да си възвърнем силите и да не ни измъчват повече тези страдания. Знаем, че имаш силата да изцеляваш всички видове болести. Освободи ни от Сатана и от неговите напасти.

Иисус отговори:

- Щастливи сте вие, които сте гладни за истината, защото Аз ще ви заситя с хляба на Мъдростта. Щастливи сте вие, които чукате, защото ще ви отворя вратата на Живота. Щастливи сте вие, които искате да отхвърлите властта на Сатаната, защото ще ви заведа в царството на ангелите на нашата Майка, където Сатана няма сила.

Изумени, те Го попитаха:

- Коя е нашата Майка и кои са нейните ангели? Къде е нейното царство?

- Вашата майка е във вас, и вие сте в нея. Тя ви носи: тя ви дава живот. Тъкмо тя ви е дала това тяло и ще настъпи ден, когато вие отново ще й го върнете. Щастливи ще бъдете вие, които сте дошли да опознаете нея и нейното царство, ако приемете ангелите на вашата Майка и се подчините на нейните закони. Истина ви говоря - който постъпи така, никога не ще види болест. Защото силата на нашата Майка превъзхожда всяко зло. Тя погубва Сатана и неговото царство, и тя управлява вашите тела и всичко живо.

Кръвта, която тече в нас, е родена от кръвта на нашата Земна Майка. Нейната кръв се излива от облаците, пробива си път в земните недра, ромоли в планинските ручеи, тече в реките из равнините, спи в езерата и мощно шуми в бурните морета.

Въздухът, който ние дишаме, е роден от диханието на нашата Земна Майка.

Нейното дихание синее в небесните висини, шуми в планинските върхове, шепти в листата на горите, люлее се над полята, дреме в дълбоките долини, вее жарко в пустините.
Твърдта на нашите кости е родена от костите на нашата Земна Майка, от скалите и камъните. Те стърчат по планинските върхове, лежат по склоновете като спящи гиганти, седят като идоли в пустинята и се крият в земните дълбини.

Нежната ни плът е родена от плътта на нашата Земна Майка, чиято плът ни привлича със своите жълти и червени краски в плодовете на дърветата и ни храни с урожая на разораните поля.

Нашите вътрешности са родени от вътрешностите на нашата Земна Майка и са скрити от нашите очи, подобно на невидимите земни глъбини.

Светлината в нашите очи и слухът на нашите уши са родени от цветовете и звуците на нашата Земна Майка, които ни обгръщат от всички страни, тъй както морските вълни обгръщат рибата, а въздухът - птицата.

Казвам ви самата Истина, Човекът е син на Земната Майка, и именно от нея Човешкият син получава своето тяло, както тялото на младенеца се ражда от лоното на неговата майка. Истина ви казвам, вие сте едно със земната ни майка - тя е във вас, и вие сте в нея. От нея сте се родили и в нея отново ще се върнете. Затова спазвайте нейните закони, защото само този, който почита своята Земна Майка и следва нейните закони, може да живее дълго и да бъде щастлив.

Из „Евангелие на Мира от есеите“

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Духовни учения“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Октомври 2022 ноевмври 2022 Декември 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.