Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Източна медицина

Източна медицина » Възможностите на човека

Четири години само на слънчева храна

Екип от немски лекари обстойно изследват колегата си д-р Михаел Вернер, който работи и живее само на вода и плодови сокове. Доктор Вернер се занимава с научни изследвания върху онкологичните заболявания. А самият той вече повече от четири години се е подложил на научен експеримент, който засега дава неподозирани резултати.

Изследователят спрял да се храни с обичайната храна. В разговор с него той уверява, че се зарежда с енергия само от слънчевата светлина. Най-интересното в случая е, че според него той дори наддал килограми.

Д-р Вернер на може за сега да даде точно научно обяснение за това, което се случва с него. Той е на мнение, че с помощта на силно самовнушение успява да живее без храна. Диетолозите, които наблюдават доктора не могат да обяснят как този режим не е навредил на здравето му.

Разредените с вода плодови сокове, с които се храни д-р Вернер, според съвременната наука не могат да доставят на организма всичко необходимо за неговото нормално функциониране. В частност учените не могат да обяснят как може толкова дълго време човек да оцелява без протеини и мазнини.

Иван БЕЛОВСКИ

/
НАШИЯТ КОМЕНТАР

В поредица от материали в. „Дар“ споделя със своите читатели опитът на много хора, които в продължение на години се хранят само със слънчева светлина. Как е възможно? - питат се мнозина. Отговорът на този въпрос дава още през 1933 г. д-р Джордж Крайл на едно събрание на медици, състояло се на 17 май в Мемфис. Ние ще го цитираме, но днес науката разполага с още по-точни данни и обяснения, които също ще споделим с нашите читатели в следващите броеве на вестника.

„Това, което ядем, е лъчение, нашата храна е квант енергия – казва д-р Крайл. – Това така важно лъчение, което освобождава електрическите токове за електрическата верига на тялото – нервната система, се захранва от слънчевите лъчи. Атомите са слънчеви системи. Атомите са носителите, пълни със слънчево лъчение, подобно на многократно навита пружина. Тези безбройни, пълни с енергия атоми се поемат като храна. Щом влязат веднъж в човешкото тяло, тези заредени носители, атомите, се разреждат в протоплазмата на тялото, лъчението доставя нова химическа енергия, нови електрически токове. Тялото ви е направено от такива атоми. Те са вашите мускули, мозък и сетивни органи, такива като очите и ушите.“

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Възможностите на човека“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Октомври 2023 ноевмври 2023 Декември 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.