Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Здравословен живот

Здравословен живот » Вода и водолечение

Водата е огледалото на вселената

* В своята структура водата съхранява информационната памет за всичко, което става в нас и около нас

Това, което ние наричаме „обикновена вода“, се оказва едно от най-неразгаданите химически съединения в природата. Днес вече са известни 150 изотопни разновидности на водата и около 200 разновидности на леда. Например при определени добавки и въздействие, водата може да стане хлъзгава, суха, гумена, във вид на тел и пр. Нейни по-известни разновидности са „жива“ и „мъртва“ вода, тежка вода, силициева вода, протиева вода, структурирана вода, светена вода и пр. Сравнително наскоро американски учени установиха във водата клъстери с геометрично правилна форма във вид на пет „тела на Платон“ – тетраедър, хексаедър, октаедър, додекаедър и икосаедър. И тъй като „телата на Платон“ съществуват в цялата Вселена, водата чрез резониране с вибрационен образец със същата форма може да възприема информация и да я отдава отново.

Най-интересното обаче е

свойството на водата да се влияе от мисълта.

Чудно ли е тогава, че Христос е превръщал водата във вино? Руският учен, проф. Л. Болотова е категорична: „Ние влияем върху водата с мисълта. Молитвата преди хранене програмира водата положително. Освещаването на продуктите /храната/ преди ядене разблокира информационната програма, блокирана при нейното приготвяне.“

Уникални опити с водата провежда японският учен Я. Масара. Той „обработва“ водата с различни музикални произведения, след това я замразява до лед и фотографира образувалата се ледена структура. И изумява: колко красива е структурата на леда след слушане на Моцарт – като снежинки, и колко страшни са картините след рока – разкъсани и безформени парчета!

Масара отива и по-надалеч: до прозрачен съд с вода е поставена снимка на Хитлер и след време водата се замразява. Снимката на структурата на получения лед говори сама за себе си – страшни разкъсани парчета. След това са поставяни снимка на майка Тереза, надписи с различно съдържание – от „Аз те обичам“ до някои стихове, молитви и пр. Снимките свидетелстват, че структурите на леда са най-изящни при въздействие върху водата на любовни и молитвени думи.

Коя е причината за разрушителните наводнения и бури?

И така, заобикалящата ни и съдържащата се във всички живи организми вода много точно реагира на информация от всякакъв характер, структурира се по определен начин, съхранява получената информация и я обменя с околния свят. Във всяка „клетка“ памет на водата е заложена информация не само за миналото и настоящето, но и за бъдещето. С други думи, водата е звеното, чрез което Космосът управлява процесите на Земята.

И сега да отговорим на въпроса за наводненията и бурите. Те се предизвикват, за да се изхвърли от водата негативната информация, получена от хората в резултат на тяхната дейност. Агресията, злобата, войната, завистта, охулването, критикарството, негативизмът не минават безследно за човечеството. /Същото важи и за земетресенията!/ Да, водата, която пием, не е страшна само с примесите, бацилите и вирусите. Далеч по-важна за нас е информацията, с която я снабдяваме.

Не случайно приказните герои търсят „живата“ вода. Знаем и за свойствата на светената вода. И не подозираме, че изворът на „живата“ вода не е през девет земи в десета, а в нас самите. И че ние самите можем да станем съд със светена вода. Нашето тяло е 70 на сто вода. И само от нас зависи как ще я структурираме: с вибрациите на любовта или омразата. Тези вибрации с помощта на мисълта пронизват цялата Вселена и са неунищожими. Затова всеки от нас е отговорен пред себе си, човечеството и Космоса за своите мисли, думи и постъпки. Подобното се привлича от подобно.
 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Вода и водолечение“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

август 2023 септември 2023 Октомври 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.