Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

За интелекта

За интелекта » Човекът и Вселената

Съзнание и пирамиди

* Вече и науката установява онова, за което древните мъдреци говорят преди хилядолетия.

Земята е жив организъм! Този организъм представлява система от различни материални светове /слоеве/, обединени от информационен слой и управлявани от слоя на съзнанието на планетата – ноосферата. Нейният информационен слой съдържа всички сведения за всеки човек, живеещ на нея. От своя страна този слой осигурява информационен обмен на Земята с Вселената и с всеки човек. Слоят на съзнанието представлява информационна енергийна сфера, създадена от съвкупното взаимодействие на съзнанията на всички съзнателни същества. И много е възможно това взаимодействие да се осъществява посредством пирамидите. Нещо повече, специалистите от Московската асоциация по екология на непознатото смятат, че пирамидите служат и като космически механизъм за управление ядрото на Земята и за запазване на пространствените й координати.

На нашата планета са разхвърлени 144 000 пирамиди с различни размери. Те са групирани главно на дванайсет места по всички континенти. Всички те са свързани чрез енергийни канали помежду си, както и с ядрото на Земята. Всяка група от пирамидите е една от чакрите на Земята. Централна, или управляваща група пирамиди е тибетската. Главната й пирамида – Кайлаш – е централната и най-голямата на Земята. Височината й е кратна на радиуса на планетата и е равна на големината на изместване на полюсите й. Не случайно Кайлаш се почита като най-свещената планина на Земята и приковава вниманието не само на преданоотдадените богомолци, но и на учените.

Не случайно се твърди за съществуването на съзнание преди да се появи човекът със своя развит мозък. Човешкият мозък в този случай е само интегратор на разума, въображението и паметта, които съществуват в Природата и Космоса преди човека.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Човекът и Вселената“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2023 декември 2023 Януари 2024
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.