Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако спирате всеки път, когато ви обидят или оплюят, никога няма да стигнете до мястото, където трябва да отидете.
Тибор Фишър

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Човекът и Вселената

Земята – жив организъм с разум

• Последните научни изследвания потвърждават, че земята има своя анатомия, физиология, тя диша, чувства и съпреживява

Тепърва ще откриваме истината за нашата Майка – Земята. Най-пълно и всеобхватно тази истина се разкрива в древните писания, учения и легенди. Днес учените преоткриват тази истина, която не престава да ги изумява.

Интересът към тази тематика отначало поставя въпроси. Например, щом за един милион години е възникнал и се е развил човешкия разум, защо за няколко милиарда години да не е могъл да възникне и разумът на Земята? А действителният член на международната академия по информатика Юрий Андреев се пита: „Ами ако нашата Земя е жива, усещаща и реагираща на всичко, което става на нея, ако е организъм? Ами ако Космосът живее по закони, чиято целесъобразност без съмнение е неизмеримо по-висока от така наречените разумни хора, затънали в тресавището на потребителството?“

Проф. Владислав Луговенко, доктор на физико-математическите науки и водещ научен сътрудник в Института по земен магнетизъм, йоносфера и разпространение на радиовълните, е категоричен:

“Земята е жива в буквалния смисъл – тя диша, чувства, съпреживява...

Изяснено е, че нашата планета има различни енергийни мрежи. Те сякаш се “затварят” и “отварят” в зависимост от разположението на Луната и планетите, както и на други космически фактори. Този процес образно казано е наречен „дишане на Земята“.

Друга група учени естествоизпитатели след 30 години научни и експериментални изследвания са още по-категорични и твърдо заявяват: „Земята е жив организъм с анатомия, физиология и ...разум!“ Те решават пряко да се обърнат към нея чрез своето подсъзнание и да й зададат въпроси, за да се убедят дали изобщо е възможен подобен диалог. И Земята отново абсолютно доказва, че е разумна! Например изследователите я молят да предизвика суша или валежи в определени райони или да провокира определена група хора към дадени действия – и това е изпълнявано. Нещо повече, експериментаторите успяват да получат знания, които дотогава не са известни на човечеството, както и сведения за минали и бъдещи събития. Например е прието

сведение за рязко намаляване числеността на хората на Земята,

защото това, което те вършат с природата, е истинска война с майчиния организъм. Да не забравяме, че човечеството е само част от планетата и биологичното трябва да функционира по законите на живот на майчиния организъм. Земята точно съобщава къде и в каква последователност ще започне да намалява числеността на хората. Дори е публикувана карта, на която са посочени последиците от пълното разтопяване на ледниците и как ще бъдат засегнати всички крайбрежни страни, градове. А и какво е съвременното човечество на Земята, след като през цялата си история тя променя не по-малко от четири пъти почти напълно целия животински и растителен свят, за което се съди по палеонтологичните находки и различните вкаменелости. Нима катастрофалните цунами, наводнения, земетресения, циклони, урагани, пожари не са поредното предупреждение към човечеството, унищожаващо природата и себе си?

Докторът на геолого-минералогичните науки, проф. И. Яницки пише в книгата си „Физика и религия“: „Земята е жив и мислещ организъм, която ни търпи така, както ние търпим микробите , включително вредните, намирайки се в симбиоза с нас. И напомня, че търпението й едва ли е безгранично. И когато разрушаващото ни въздействие върху природата достигне предела, Земята ще вземе мерки така, както вече ги е вземала“.
Нека добавим, че не само нашата Майка ще вземе регулиращите мерки спрямо човечеството, но действено ще се намеси и Космическият Разум, за да си дойде всичко на мястото, предопределено от нашия Създател.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Човекът и Вселената“

Всички статии по темата

 

Новини

Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Мануална терапия и Хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, и ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев- "Танцът на Спиралата". 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Юли 2022 август 2022 Септември 2022
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 02/ 986 75 09 и 0876 809 609, email: info@dar-center.com

© 2022 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.