Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
Здравословен живот

Здравословен живот » Храна и хранене

Храна от трапезата на Бога

* С какво трябва да се храни човек, за да бъдат дълги дните му на земята и да не познава болестите

В “Евангелието на мира от есеите” Иисус Христос поучава своите ученици кога, как и с какво да се хранят, за да бъдат те винаги здрави. Препоръките за природосъобразно хранене на Спасителя за валидни и днес. Но, първо, трябва да ги проумеем със съзнанието си, и, второ, да ги приложим в практиката. Ето и Неговите поучения:

“Винаги приемайте храната от софрата на Бога: плодове от дърветата, злакове и треви от полята, мляко от животните и мед от пчелите. Защото всичко, което е в повече от това, е от Сатана и води по пътя на греха и болестите до смърт. Храната, която приемате от изобилната трапеза на Бога, дава сила и младост на вашето тяло и вие никога няма да видите болест. Божията трапеза е давала храна на Мелхиседек в древността и, истина ви казвам, ако вие живеете така, както той е живял, тогава волята на Бога на живите ще даде и на вас дълъг живот на земята, както е дал и на него.

Истина ви казвам, живият Бог е по-богат от всички богаташи на земята и неговата изобилна трапеза е по-богата от най-изобилната софра на пиршествата на всички богаташи на земята.

Затова яжте през целия си живот от масата на нашата Земна Майка и никога няма да се видите в нужда.

И когато приемате храна от нейната трапеза, яжте всичко така, както го намирате на масата на Земната Майка. Не варете храната на огън, не смесвайте продуктите един с друг, за да не се превърне вашият корем в блато от зловонни изпарения. Истина ви казвам, това е отвратително в очите на Господа. Затова бъдете внимателни и не осквернявайте храмовете на вашите тела с различни мръсотии. Задоволявайте се с два-три вида храни, които винаги ще намерите на трапезата на нашата Земна Майка. И не се опитвайте да погълнете всичко, което виждате около себе си. Истина ви казвам, ако смесвате във вашето тяло всички видове храни, ще нарушите покоя на тялото си и в него ще се разрази безкрайна война.

И когато се храните, не се наяждайте до насита. Избягвайте съблазните на Сатана и слушайте гласа на Божиите ангели. Защото Сатана винаги ви изкушава все повече и повече. Но живейте в духа и не се поддавайте на желанията на тялото. И вашият пост винаги е приятен в очите на Божиите ангели.

Затова винаги следете колко е необходимо, за да се нахраните до насита и яжте с една трета по-малко.

Количеството от вашата всекидневна храна трябва да бъде не по малка от една мина /варира от 320 до 500 г/, но внимавайте да не бъде повече от две. Тогава ангелите на Бога вечно ще ви служат и вие никога няма да попаднете в робство на Сатана и неговите болести. Не пречете на ангелите във вашето тяло, като похапвате често. Истина ви казвам, който яде повече от два пъти на ден, върши в себе си работата на Сатана. И Божиите ангели напускат неговото тяло и скоро го завладява Сатана. Хранете се само когато слънцето е в зенита си и още веднъж, при залез. И никога няма да видите болест, защото ще имате благоволението на Господ. Хранете се тогава, когато Божията софра е наредена пред вас и яжте от това, което се намира на тази софра. Истина ви казвам, Бог добре знае какво е нужно на вашето тяло и кога му е нужно. Не се тъпчете набързо с каква да е храна, както правят езичниците, и не осквернявайте тялото си с всевъзможни отвратителни неща.

Защото силата на Божиите ангели влиза във вас с живата храна, която Господ ви дава от своята царска трапеза. И когато се храните, нека отгоре бъде ангелът на въздуха, а отдолу - ангелът на водата. Дишайте дълбоко и бавно докато се храните, за да може ангелът на въздуха да благослови вашата трапеза. Добре сдъвквайте храната със зъбите си, за да стане тя като вода, и ангелът на водата да я превърне в кръв във вашето тяло. И се хранете бавно, сякаш това е молитва, с която се обръщате към Бога. Истина ви казвам,

Силата на Бог влиза във вас, ако вие приемате храната си по този начин, на Неговата маса.

А Сатана превръща в зловонно блато тялото на този, над когото не са слезли ангелите на въздуха и водата докато се е хранил. И господ не го допуска повече на своята маса. Защото Господнята софра е олтар и този, който се храни на нея, се намира в храм. Истина ви казвам, тялото на Човешкия син се превръща в Храм, а неговите органи – в олтар, ако изпълнява Божиите заповеди. Затова не поставяйте на олтара на Господа нищо, ако духът ви е разстроен, и не мислете за никого с гняв в храма на Бога. И влизайте в светилището на Бога само тогава, когато усетите в себе си зова на неговите ангели, тъй като всичко, което ядете в състояние на печал, или гняв, или без желание, се превръща в тялото ви в отрова.

Защото диханието на Сатана осквернява такава храна. Поставете с радост вашето приношение на олтара на тялото си и нека ви напуснат всички лоши мисли., когато приемате в своето тяло силата на Бога от неговата маса. И никога не сядайте на Божията маса преди Той да ви е призовал чрез ангела на апетита.

Затова винаги се радвайте заедно с Божите ангели, на тяхната царска трапеза, тъй като това е приятно на сърцето на Господа. И живота ви на земята ще бъде дълъг, защото най-добрият Божи слуга ще ви служи през всичките ви дни – ангелът на радостта.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Храна и хранене“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

Май 2023 юни 2023 Юли 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.