Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Природна медицина

Природна медицина » Природна медицина

Как да изчистим организма си от радиоактивни вещества

Как да изчистим организма си от радиоактивни вещества

Послание на Иларион, 26.03.2011 г.

Сега трябва да отговорим на въпрос относно практическите методологии за понижаването на радиацията, отчасти с надеждата, че хората в Япония в крайна сметка ще чуят това и ще го приложат, но също така защото вероятността за разпространения на радиация из планетата е много голяма. Дори ако това не се случи този път, в бъдеще са възможни ядрени инциденти, проблеми с ядрени централи, извеждането от екслпоатация, съхранението на ядрените отпадъци, списъкът на потенциални проблеми е дълъг.

Има няколко метода, които са полезни, но е важно да се знае, че това, което често се препоръчва – приемането на йодни добавки, съвсем ясно няма да помогне; това в крайна сметка ще причини голяма вреда. Да, йодът може бързо да концетрира радиоактивния материал в тялото и да го извади от щитовидната жлеза и други органи, но той остава в тялото. Тялото не може да изхвърли достатъчно количество достатъчно бързо и в крайна сметка той стига до костите, по-дълбоките органи и може да доведе до проблеми в дългосрочен план. Далеч по-добър метод е да разберете смисъла на пълнотата: използването на пълноценни храни, следването на цялостни подходи, отколкото на добавки или извлечени вещества.

Сурови обезсолени сирена са от огромна полза.

Те могат да се приемат самостоятелно и имат склоността да абсорбират радиоактивни материали от всякакъв вид, не само йода, и след това те могат лесно да се изхвърлят от тялото. Сирената могат да се приемат също и с ананас, папя или сурово обезсолено масло. Вероятно не е най-добрият вариант всички те да се смесват наведнъж, а всеки път само по едно от тях да се приема със сиренето. Това е много полезно, защото има склоността да изтегля тези радиоктивни вещества. Тялото има склоността да се възстановява бързо от радиация с употребата на авокадо и портокал, което е изключително полезно, разбира се там, където се отглеждат авокадо, портокали и т.н. Много е важно в тях да няма радиация или химикали. Така че, винаги е най-добре те да са органични, както и всички тези храни да имат органичен произход.

Алое Вера има огромна способност да заздравява обгорели места,

в следствие на продължително облъчване от ядрена радиация. Най-добрият начин да се приема е да се използва цялото растения, да се отреже листо и да се изстиска сокът. Той може да се изпие, може да се смеси с различни течности и е далеч по-добро средство от това, което можете да намерите по магазините. Също така, приемането на кафяви морски водорасли е доста полезно, но хората не са способни да ги приемат директно, но можете да ги използвате върху растенията, които отглеждате, след което да изядете тези растения или да ги дадете на кравите да си изядат, произвеждайки от тях мляко, което можете да пиете. Това е изключително ценно, защото по този начин тези водорасли преминават през естествената хранителна верига, което ги прави по-лесни за храносмилане и усвояване от хората.

Също така ще отркиете, че самият океан може да ви разкрие всякакви начини, така сякаш се къпете в него, в солената вода, и си го представяте как минава през вас или ви облива. Много полезен начин за прочистване на радиацията, ако дори само във вашите медитации или в съзнанието ви усетите как океанът се излива през вас – това може да бъде толкова ценно и полезно.

Също полезна е комбинацията от суров мед, който не е нагряван над 33%, смесен със сурово обезсолено масло.

Тази смес може да се приеме под езика или да се погълне и е изключително полезна за изчистването на всякакви токсични вещества и още по-важно – за заздравяването на тялото отвътре. Въстановяването на нервите в следствие на радиация може да бъде доста трудно, така че това е много полезно за възстановяването на нервите и за внасянето на някои от тези енергии за прочистване и различни начини за укрепване, дори когато храносмилателната система е увредена, защото сместа от масло и мед може да се разгради под езика.

Взето от пролетния цикъла от послания, предадени от Джон Фокс

http://hilarion.com/

http://lightworkers.org/node/127912

http://www.youtube.com/user/komurosan#p/u/30/tzZUEP1yw1w

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Природна медицина“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2023 декември 2023 Януари 2024
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.