Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Изкуството на щастието се крие в способността да намирате щастието в простите неща.
Хенри Уорд Бийчър

Рубрики

Източна медицина

Източна медицина » Източни диагностики

Енергийна медицина

Неоспорим факт е, че редица симптоми от страна на организма се дължат на нарушена енергетика, която с времето, ако не се вземат мерки, може да прерасне в истинска болест.

Бих казала, че всеки дискомфорт, който не дава отклонения в лабораторните и физикални изследвания, представлява енергиен дисбаланс. В тези случаи, пациентът по изследвания е здрав, но реално  има оплаквания, за които търси медицинска помощ.

Такива гранични състояния между здравето и болестта отдавна са известни на мъдрата източна медицина. Лечебните методи и средства, които тя използва, са насочени към хармонизиране на енергията в енертийните канали и енергийните центрове/чакри/ в човешкото тяло.

В тази посока, в кабинет Дар прилагаме комплексно природолечение. Освен ирисовата диагностика, с която установявам уязвимите места и заболелите органи, с помощта на диагностика по чакрите, по пулса на радиалната артерия и алармените точки на меридианите, аз констатирам енергийния дисбаланс в организма и назначавам на пациента индивидуален природолечебен план и процедури.

В подкрепа на казаното по-горе, ще приведа няколко примера на често срещани гранични състояния, при които препоръчвам да се потърси първо помощ от Природата.

Например периодичното покачване на кръвното налягане не означава още хипертонична болест, усещането за световъртеж в повечето случаи е временен енергиен дисбаланс, както и чувството на задух в условия на стрес и много други.

Моят съвет накрая е да не се бърза с медикаментозното лечение, защото целта на истински хуманната медицина не е създаването на лекарствено зависими пациети, а връщането им към равновесното състояние на организма – цялостното здраве.

Д-р Весела КОЕВСКА

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Източни диагностики“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 

Календар

За постите

Ноевмври 2023 декември 2023 Януари 2024
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.