Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Искаш да знаеш кой си? Не питай. Действай! Действията ще те опишат и определят кой си.
Томас Джеферсън

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Науката от древността до днес

Непорочно зачатие – възможно е

Непорочно зачатие – възможно е

* Съвременната наука вече дава категоричния отговор ­– да!

„Йосифе, син Давидов, не бой се да приемеш Мария, жена си; защото заченалото се в нея е от Духа Светаго...“

/Матея 1:20/

Непорочното зачатие и досега буди различни противоречиви мнения в умовете на хората. Доскоро науката беше съвсем категорична. Това не е възможно, защото противоречи на... Библията? Това е просто една красива легенда. И тъй нататък. Действително, възможно ли е земна жена да зачене и роди без намесата на мъж? Това съмнение отначало е изразила и самата Мария. Когато Ангел Гавриил й извистява: „и ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще Го наречеш с името Иисус“, тя изразява съмнение: „как ще бъде това, когато аз мъж не познавам?“ /Лука 1:30,34/.

Според Евангелието непорочното зачатие на Дева Мария не е единствения случай. Неплодната и в напреднала възраст Елисавета, жена на твърде възрастния Захария, зачева и ражда син, Йоан, който още в утробата на майка си се изпълва с „Духа Светаго“ /Лука 1:13-15/. Самата Елисавета дава обяснение за станалото чудо: „тъй ми стори Господ в дните, в които ме погледна милостиво, за да снеме от мен укора между човеците“ /Лука 1:25/.

Съвременната наука обаче дава също положителен отговор за възможността на непорочното зачатие.

Многобройните експерименти, които провежда в тази насока.

Института по клинична и експериментална медицина към Сибирския филиал на Руската академия на науките даде повод на акад. Казначеев да направи следния извод: „Живото вещество /Душата/ отначало се проектира като холографски полеви образ и на базата именно на този образ, изгражда конкретното си земно биохимично тяло. Следователно, има две страни на живота и първата е онази, полевата, холографската страна“.

Според акад. Гаряев и неговите колеги, въз основа на направените експерименти, такава холограма възниква още преди раждането на цялостния организъм. С други думи, информацията, идваща отвън по отношение на ембриона, кара хромозомите му да създават определен вълнови образ. И този „образ-холограма диктува на делящите се клетки кога и къде трябва да растат крака, ръце, глава. Вълновият образ се запълва с материя, подобно на това, както леярската форма се изпълва с отливката“.

В потвърждение на този извод учените правят прост експеримент.

От неоплоден хайвер махат всички части на ДНК, съдържащи наследствена информация. След това в останалото микроскопично късче тъкан, с помощта на генератор, въвеждат информация, снета от вече оформена попова лъжичка. И тъканта започва да се развива, появяват се мускули, нерви, кръв.

„Ето как е родила Мария – казва акад. Гаряев – когато Светият Дух е предал на хромозомите й вълновата холограма на Божия образ. Между другото, с това може да се обясни и възникването на живота на Земята. Та нали тогава не е имало ДНК със заложена в нея информация. Значи, някой е трябвало да насочи вълнови холограми, които да накарат простите молекули да се съберат в по-сложни, чак до белтъците, ДНК и РНК и нататък в сложен организъм.“

Учените вече са убедени – този „някой“ не може да бъде никой друг, освен Бог.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Още статии от „Науката от древността до днес“

Всички статии по темата

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

август 2023 септември 2023 Октомври 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.