Здравен център „Дар“

Здравен център „Дар“

Сайт за природолечение, духовно здраве и хармония

Начало

Ако умеете да се вслушвате в себе си, никога няма да станете играчка в ръцете на съдбата.
Парацелз

Рубрики

Масажи

Масажи Масажи

Курсове

Курсове Курсове
За интелекта

За интелекта » Загадки

Тайната на Сфинкса

Египетския Сфинкс до ден днешен буди любопитството на обикновения човек и на учения. Хилядолетия той лежи мълчалив пред пирамидите на Гиза и ревниво пази тайната на неговите създатели. След 1975 г., главно с помощта на Япония, той бе изцяло разкрит от затрупалите го през хилядолетията пясъци и откри пред нас своите огромни размери: 20 м висок и 57 м дълъг. Случайни ли са тези пропорции, както и самата фигура на Сфинкса-

тялото на лъв и главата на човек?

В края на 1995 г. бяха проведени и радиестезични измервания на Сфинска. Те показаха, че каменната фигура на Сфинкса е в непосредствена енергийна връзка с останалите пирамиди в долината, а и той самият има определено излъчване. Ето само някои от направените изводи.

  • Поотделно из-под лапите на Сфинкса е фиксирано излъчване на силови линии, образуващи мощни положителни и отрицателни полета. Можем да си представим тези полета като потоци, придаващи и отнемащи енергия.
  • Между лапите на Сфинкса се намира неутрална зона. Ако човек застане точно между тях, ще почувства мощен енергиен тласък откъм тялото на Сфинкса.
  • Ако човек застане с гръб към Сфинкса, ще почувства как го залива духовна енергия, която в Египет се нарича урей, а в Индия - кундалини.
  • Ако човек се обърне към Сфинкса с лице, то след малко ще почувства своеобразни енергийни тласъци в областта на третото око /междувеждието/ и долната чакра - Муладхара.

Тези и много други интересни факти, открити от радиестезистите, могат да бъдат обяснени и от друг ъгъл -

съществуването на торсионните полета.

Според тяхната теория цялата форма, размери и пропорции на Сфинкса образуват съответни мощни торсионни полета, въртящи се надясно и наляво. Те енергийно си кореспондират със съответните торсионни полета, създавани от пирамидите с някаква точно определена цел за нуждите на човека, човечеството, Земята и Космоса.

Според руския учен проф. Ернст Мулдашев и резултатите от неговите сензационни експедиции в Тибет и Хималаите /двете му книги на тази тема вече са преведени и на български език/ всички пирамиди и монументи на Земята са построени от древните лемури и атланти за неутрализиране на отрицателните мисли на човечеството, за да бъде запазена Земята от унищожение. Безпорно египетският Сфинкс в Газа, /а той не е единственият в Египет/ е бил построен от своите създатели като мощен източник на торсионни полета, които

са били използвани от жреците и за лечебни цели.

А може би те са постигали и безсмъртие на човек, който е бил последователно и дозирано облъчван от торсионните полета на Сфинкса, символизиращ здрав дух /главата на човек, човешкото Съзнание/ в здраво тяло /тялото на лъва/?

За телата на хора от човешките раси, живели през различни епохи на Земята и намиращи се в пещерите на Хималаите и Тибет в състояние на Самадхи в продължения на хилядолетия и милиони години, разказва в своите книги проф. Ернст Мулдашев. Те са и своеобразен генофонд на човешкия род и го запазват от унищожителните земни катаклизми - минали и предстоящи. Когато Духът на тези тела пожелае, тялото се съживява и „възкръсналите“ от небитие хора с огромни възможности и знания могат да изпълнят своята общочовешка мисия.

 

Изпрати на приятел

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

Попитай „Дар“

Полетата, отбелязани с *, са задължителни за попълване.

 

Новини

Работно време
на Здравен център „Дар“ 
Семинар
Привилегия ли е да си здрав? Мъдрост от древността. Древните знания - нов прочит. Изкуство и духовност. Как храната може да бъде лекарство? Лечебна енергия от Природата. 
Билки срещу COVID - 19
В Здравен център „Дар“ предлагаме билкови формули, синергични билкови продукти със запазената марка „Формула 1“, с мощно имуностимулиращо действие. 
Мануална терапия и хиропрактика
Цялостно лечение и профилактика при проблеми с опорно - двигателната и периферна нервна система. Лечение на дископатия, радикулити, ишиас, плексит и др. Наместване на изкълчени стави, сублуксации и лечение на навяхвания. 
Упражнения за здраве и самолечение
Упражнения за здраве и самолечение по авторската методика на холистичния лечител Дончо Кръстев - „Танцът на Спиралата“. 
Зала под наем
За йога, танци, семинари, лекции, курсове, презентации и др. 
Масажи в „Дар“
ИЗБЕРЕТЕ ТУК 

Календар

За постите

август 2023 септември 2023 Октомври 2023
понеделниквторниксрядачетвъртъкпетъксъботанеделя
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
  • Няма данни за месеца.

За лунния календар

Издателство

book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover book-cover
Aдрес на Здравен център „Дар“: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, тел. 0897 067 670 и 0882 651 280, email: baho_db@abv.bg

© 2023 Здравен център „Дар“ Всички права запазени.

Този уеб сайт е създаден от Димо Димов (dimodi). Дизайн: Здравен център Дар.